Quality Hotel Sundsvall
Miljomarkt
 • Quality Live - Körworkshop

  Lördag den 9 september 11:00 Aveny

  Välkommen till en inspirerande sångdag, lättare lunch ingår.
  Florian Voss är en internationellt erkänd tenor som
  uppträder i hela världen och han är också medlem i australienska crossovergruppen The Ten Tenors som gett konserter tillsammans med världsstjärnor som Celine Dion, Andrea Bocelli och Sarah Brightman.

  2014 grundade Florian Voss sin metod Voice, Body & Soul® som går ut på att bli medveten om vad som händer i kroppen när man sjunger eller lyssnar på musik. Det handlar om att hitta en inre balans så att man kan slappna av, bli av med stress och sjunga fritt utan inre spänningar. Både professionella- och badrumssångare vittnar om att med Florians metod har de utvecklat sin röst. Florian Voss coachar sångare i Europa och USA med sin Voice, Body & Soul-metodik, bland annat Broadwaystjärnor och samarbetar med Broadway Dreams Foundation. Florian är anställd vid Kungliga Operan.

  – Deltagarna i dessa workshops får ta del av min metod som stärker både självförtroendet och utvecklar sången. Det är fantastiskt att leda dessa, de skapar sådan glädje, gemenskap och självförtroende hos deltagarna, säger Florian Voss.

  Alla är välkomna att delta och inga förkunskaper krävs. Workshopen består av fem timmars sångcoachning i grupp tillsammans med Florian Voss och musiker.

  För biljetter:
  http://www.tickster.com/sv/events/4erxzd7ablka2pk/2017-09-09/korworkshop-med-florian-voss-fran-ten-tenors

  Vid specialkost, maila till mats.uhlin@choice.se

  Boka hotellrum på vårt hotell:
  https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/quality-hotel-sundsvall/

  Florian Voss