Quality Hotel Sundsvall
Miljomarkt
 • q.bar live - Moto Boy

  Lördag den 12 maj 21:30 Aveny

  Du har säkert hört Moto Boys singel ”Everybody’s running from something” eller den vackra duetten "Dead for seconds" som han gjort ihop med vännen Nina Persson från The Cardigans. I våras släpptes fjärde albumet ”NEW MUSIC”, som följdes av en vårturné och festivalspelningar under sommaren.

  Under sommaren spelade han bland annat i Borgholm och på Storsjöyran samt medverkade som en av solisterna i konserten ”Bowie in Berlin”. Under hösten är Moto Boy dessutom en av solisterna i dansföreställningen ”The feeling of going”, med musik och text av artisten Jonsí, som framförs på Malmö Opera till och med den 22 november och den 20 februari nästa år medverkar han i ”Sverige tolkar David Bowie” i Ericsson Globe.

  Senaste albumet ”NEW MUSIC” är precis vad namnet antyder. Tillsammans med österrikiska Berlin-baserade producenten Niko Stoessl (SlikNik) har Moto Boy nu tagit sitt sound i en radikalt ny riktning. Det är en spöklik mix av skandinavisk melankoli och Berlins klubbscen och har attraherat samarbeten med artister som Nina Persson (The Cardigans, A Camp), Berlin-baserade duon GRAU, svenska polar-electronica artisten PIKKO och trummisen Christian Eigner (Depeche Mode, Dave Gahan).

  Välkommen till ännu en musikalisk kväll i q.bar.
  Fri entré som vanligt!

  Boka bord på 060-160088 eller 060-160080.
  Ståplats i mån av plats.

  Boka gärna boende i samband med kvällen. Vårt bästa pris hittar du på qsundsvall.se eller ring 060-160002.

  Motoboy_press2_2016_liten